YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

YENİ YIL

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Mahmut Türkmenoğlu Kooperatifçilik Vakfı’nın Değerli Üyeleri ve Dostları

Geçtiğimiz 2018 yılında kooperatifçilik konularında farkındalık yaratmak için  Vakıf olarak olarak birçok sosyal ve kültürel etkinlikler yaptık,kooperatifler arasında dayanışma ve işbirliğini arttırmak için çeşitli organizasyonlar düzenledik.

Çalışmalarımızda , Türkiye Milli Kooperatifler Birliği ,İzmir ve İzmir dışında tarımsal amaçlı  kooperatifler,İzmir Büyükşehir Belediyesi  başta olmak üzere Yarımada’daki belediyeler ve diğer sivil toplum örgütleriyle işbirliği yaptık.

Bu kapsamda; “Tam Bağımsızlık ve Kooperatifçilik Paneli”,Türkiye’nin Tohumluk Gerçeği Forumu” ve  "Tarımsal Kooperatifçilik Stratejisi Ne Olmalı?" Çalıştayı”nı gerçekleştirdik.

Mahmut Türkmenoğlu Kooperatifçilik Vakfı’nın Değerli Üyeleri ve Dostları,

Yeni yılda da Sizlerden aldığımız güçle “Bir Düşünce Üretim Merkezi” olarak etkinliklerimizi daha yoğun bir şekilde sürdüreceğiz.

2019 yılınızı toplumsal mutluluğun ve kooperatifçe dayanışmanın  egemen olması dileğiyle kutluyoruz.

Selam ve saygılarımızla.

Mahmut Türkmenoğlu Kooperatifçilik Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri:

Prof.Dr.Mustafa KAYMAKÇI (Başkan) ,Yolcu BİLGİNÇ (Başkan Yard.), Ali Ulaş BİLİR (Sayman), Mehmet TÜRKBAY (Üye) , Ziya ÇAVDAR (Üye)

Mahmut Türkmenoğlu Kooperatifçilik Vakfı Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:

Alibey BARCA, Seda ERTAŞ, Emrah KURTOĞLU, Gülsevim ÖZDEK,  İbrahim AYTEKİN